About

Hola! Em dic Pau Marín Grau i sóc dissenyador gràfic i he estudiat Publicitat i Relacions Públiques (UPF) i Disseny Web (EINA). He treballat com a freelance en diversos projectes de disseny d’identitat corporativa, web i editorial, així com de dissenyador gràfic en l’empresa de màrqueting Mediàtic.

Vaig néixer a Barcelona l’any 1993. Des d’aleshores la meva formació s’ha encaminat cap al món de la comunicació. Des del 2011 fins el 2015 vaig estar estudiant Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).

Paral·lelament em vaig començar a interessar pel món del disseny gràfic, i vaig estar adquirint competències en aquest àmbit de forma autodidàcta. En aquesta època va ser quan vaig fer els meus primers encàrrecs com a freelance treballant per l’empresa Infiros en la realització de la identitat corporativa i el disseny de la pàgina web de diverses empreses, així com altres projectes per la meva banda que han anat des grups de música fins a partits polítics, passant per publicacions impreses o cartells de curtmetratges.

L’any 2016 començo un postgrau de Disseny Web en la universitat EINA (Barcelona) en el qual amplio els meus coneixements al voltant del món digital.

Experiència professional

2014 – actualitat
Dissenyador gràfic en l’empresa de màrqueting i comunicació Mediàtic, desenvolupant i gestionant projectes de disseny web, disseny d’identitat corporativa i disseny editorial entre d’altres.

2012 – actualitat
Dissenyador gràfic freelance, desenvolupant i gestionant projectes de disseny web, disseny d’identitat corporativa i disseny editorial entre d’altres.

2013 – 2014
Dissenyador web en l’empresa de creació de pàgines Infiros.

Educació i formació

2016
Postgrau en Disseny Web per EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB.

2011 – 2015
Graduat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).

2011
Proves d’Accés a la Universitat.

2009 – 2011
Batxillerat Científic – Tecnològic cursat a l’IES Jaume Balmes (Barcelona).

Formació complementària

2014
Workshop amb Bunker Type. Aprenentatge de les tipos mòbils, maquinària i procediment de la tècnica de letterpress.

2014
Curs de serigrafia amb Sergio Rocha. Aprenentatge de la tècnica d’estampació de la serigrafia tant en superfície tèxitil com paper.